نکات ضروری در بازسازی خانه، راهنمای کامل نوسازی منزل

دی ۷, ۱۴۰۲

زندگی در فضایی نو با دیزاین جدید، همیشه حس خوبی برای ساکنین منزل دارد، همچنین با قدیمی شدن دکوراسیون داخلی، به تدریج فضا برای ساکنین تکراری و خسته کننده می‌شود. ولی با توجه به شرایط اقتصادی و یا راضی بودن از محل زندگی فعلی، بهترین گزینه می‌تواند نوسازی و بازسازی آپارتمان باشد. حتی اگر قصد فروش ملک خود را داشته باشید، خانه های بازسازی شده فروش بهتری خواهند داشت.

 

لیکن قبل از شروع کار رعایت نکات مهم در بازسازی خانه را بایستی مد نظر داشته باشید که در این مقاله صفر تا صد بازسازی ساختمان و راهنمایی در مورد کاهش قیمت بازسازی خانه را بصورت ساده بررسی خواهیم کرد و چند ایده برای بازسازی خانه های قدیمی ارائه می‌کنیم.

 

بازسازی ساختمان چیست و روش‌های بازسازی ساختمان کدامند؟

 

تعمیرات و تغییرات ساختمان به دو روش بازسازی و نوسازی انجام می‌گیرد که تفاوت هایی با یکدیگر دارند. پروژه های طراحی و بازسازی آپارتمان اکثرا با تغییر پلان همراه هستند مثلا شما می‌توانید درخواست کم یا اضافه کردن اتاق خواب، جا‌‌به‌جایی آشپزخانه را داشته باشید. ولی در پروژه های نوسازی خانه قدیمی، تغییر در نقشه کلی نداشته و اغلب تغییرات دکوراسیون داخلی مانند رنگ، کاغذ‌‌دیواری و تعمیرات جزئی ساختمان و تغییرات دکوراسیون خارجی مانند تعویض درب ورودی ساختمان یا نوسازی نمای ساختمان است.

 

مراحل بازسازی منزل که باید در نظر بگیرید:

 

  1. چک لیست بازسازی ساختمان: یعنی قسمت هایی که می‌خواهید بازسازی کنید را مشخص کرده و اولویت ها را تعیین کنید.
  2. متریال های مورد استفاده را مشخص کنید. تعیین نوع متریال، کیفیت و برند متریال در هزینه ی بازسازی منزل بسیار تاثیرگذار هست و بایستی از قبل مشخص شود.
  3. طراحی بازسازی منزل را با کمک معمار یا فرد متخصص انجام دهید.
  4. میزان بودجه بازسازی کامل منزل را تعیین کنید.
  5. بهتر است انجام کار را به یک گروه، تیم یا شرکت طراحی و بازسازی ساختمان بسپارید.

 

تعمیرات اساسی ساختمان چیست؟

 

ساختمان شما همواره در معرض عوامل طبیعی خارجی مانند باد، باران، برف و آفتاب است؛ این رویدادهای طبیعی با گذشت زمان باعث ایجاد تغییرات در ظاهر ساختمان و فرسوده کردن آن می‌شوند.

 

تعمیرات کلی و جزئی ساختمان روشی هوشمندانه و پیشگیرانه برای سرپا نگه داشتن یک سازه است. یکی از مراحل بازسازی خانه قدیمی  تهیه لیست تعمیرات ساختمان است. تعمیرات و بازسازی آپارتمان اگر بصورت جزئی باشد نیازی به اخذ مجوز از مراجع قانونی نداشته و شامل مواردی از قبیل تعویض تجهیزات برقی، تعویض درب ورودی یا پنجره، نوسازی کف خانه و در تعمیرات منزل قدیمی تعویض لوله‌کشی ها و … هست و اشخاص خود می‌توانند آن ها را انجام داده و یا به شرکت های بازسازی بسپارند.

 

تعمیرات و بازسازی ساختمان بصورت اساسی در واقع تغییر بافت و مصالح ساختمان و یا تخریب، ساخت و بازسازی ساختمانهای قدیمی است که اکثرا به طور کلی نقشه ساختمان یا کاربری ملک عوض می‌شود و نیاز به اخذ مجوز از مراجع قانونی دارد.

 

در ادامه مواردی که در بازسازی و تعمیرات ساختمان بایستی در نظر بگیرید و ایده بازسازی خانه های قدیمی را بررسی خواهیم کرد و عکس بازسازی خانه قدیمی قبل و بعد را مشاهده می‌کنید.

 

بازسازی دکوراسیون خارجی

 

نمای ساختمان، اولین بخش از هر ساختمان است که مخاطب می‌بیند و نشان‌ دهنده‌‌ی هویت ساکنانی است که در آن‌جا زندگی می‌کنند. اما پس از گذشت چند سال از عمر ساختمان، نما فرسوده شده و جلوه و زیبایی اولیه‌‌ی خود را از دست می‌دهد و همچنین فرسودگی نما خطر سقوط مصالح نما را نیز در پی خواهد داشت.

 

در چنین شرایطی بعضی از ساکنین تصمیم به تعویض محل زندگی خود می‌کنند. اما تعویض خانه در شرایط اقتصادی فعلی شاید مقدور نباشد و به همین دلیل عده‌‌ای تصمیم به بازسازی و نوسازی منزل می‌گیرند. در نتیجه بازسازی نمای ساختمان قدیمی و تعویض پنجره ها و درب ورودی منزل امری ضروری و اجتناب ناپذیر در نوسازی خانه های قدیمی است.

 

اهمیت در و پنجره در طراحی و بازسازی ساختمان

 

در و پنجره خانه علاوه بر زیبایی ساختمان، در امنیت و کاهش مصرف انرژی بسیار تاثیرگذار است. تعویض درب حیاطی و درب پارکینگ قدیمی به نسل جدید درب فلزی ریلی و یا درب فلزی اتوماتیک می‌تواند علاوه بر ظاهری زیبا، ارزش ملک را نیز افزایش دهد. همچنین پنجره های دو‌جداره در کاهش مصرف انرژی و کاهش آلودگی صوتی کمک بسزایی خواهد کرد.

 

بازسازی و طراحی داخلی ساختمان

 

طراحی دکوراسیون داخلی منزل، هماهنگ‌سازی اجزای داخلی خانه است که با هدف زیباتر شدن فضای خانه می‌باشد. خصوصا در خانه های کوچک و نُقلی آپارتمانی امروزی با استفاده از طراحی درست دکوراسیون داخلی منزل می‌توان این فضا را بهینه سازی کرد.

 

یکی از نکات بازسازی داخل آپارتمان این است که شما تصمیم بگیرید که چگونه می‌خواهید زندگی کنید؟ آیا سبک سنتی را برای خانه خود در نظر گرفته‌اید یا سبک مدرن و یا تصمیم دارید یک فضای آرام و پر از آرامش داشته باشید و یا خانه‌ای با دکوراسیون رسمی را ترجیح می‌دهید؟ تعیین این فاکتور می تواند خیلی چیزها را تغییر دهد.

 

بازسازی داخلی ساختمان مسکونی یا تجاری به طُرق مختلفی انجام می شود که می‌تواند شامل دیوارها، کف پوش، سقف، کمد و کابینت و وسایل خانه باشد. طراحی داخلی دکوراسیون منزل برای بازسازی کار آسانی نیست و بایستی توسط افراد متخصص و کارشناس انجام دهید و با آنها سلیقه و هدف خود را به اشتراک بگذارید تا یک طراحی داخلی خوب و منحصر به فرد برای شما انجام دهند.

 

یا اگر خودتان خلاقیت طراحی دارید، بهتر است حتما نمونه های مختلف طراحی داخلی منزل و مستند بازسازی خانه های قدیمی را مشاهده کنید تا با دیدن قبل و بعد بازسازی منزل دیگران، ذهن شما برای ایده دادن آماده شود.

 

طراحی و بازسازی خانه های قدیمی به سبک سنتی

 

در پروژه های نوسازی آپارتمان فرسوده اکثر افراد اجرای طراحی های مدرن و ترِند را ترجیح می‌دهند ولی در بازسازی ساختمان های قدیمی موضوع کمی متفاوت می‌شود چرا که هنوز هم افرادی هستند که به سبک سنتی علاقه بسیار دارند، حتی جوانان نیز به این سبک گرایش دارند و خواهان حفظ معماری سنتی هستند. نحوه بازسازی خانه های قدیمی بسته به سلیقه ساکنین میتوانید بصورت مدرن یا سبک سنتی اجرا نمایید.

 

در بازسازی منازل قدیمی لزومی به مدرن کردن دکوراسیون جدید نیست، بلکه شما می‌توانید سبک دلخواه خود را انتخاب کنید و با جدیدترین ابزار و مصالح ساختمانی این نوسازی را به سبک سنتی انجام دهید. بدیهی است که هرچه ملک قدیمی تر و کلنگی باشد، بازسازی آن اصولی تر و با دقت بیشتری بایستی انجام شود حتی در بعضی موارد یکی از مراحل بازسازی خانه های قدیمی اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی است.

 

مرمت و بازسازی ساختمان قدیمی

 

بازسازی منزل قدیمی به دو صورت سبکی و حفاظتی انجام می‌شود:

بازسازی منزل مسکونی به روش سبکی: در این روش به بافت کلی خانه هیچ آسیبی وارد نمی‌شود و تعمیر خانه قدیمی در حدی که فقط قسمت هایی که نیاز به ترمیم دارند، با حفظ سبک و معماری انجام می‌گیرد و بخش هایی که به تعمیر اساسی نیاز دارند، با قطعاتی مشابه جایگزین می‌شوند.

 

بازسازی ساختمان مسکونی به روش حفاظتی: این روش برای خانه های قدیمی که بسیار آسیب دیده‌اند و به بازسازی عمیق تری احتیاج دارند، به کار می آید. در این روش به دلیل حساس بودن بنا و احتمال ریزش، بازسازی خانه قدیمی به صورت دقیق تر و تخصصی تر صورت می‌گیرد. پروژه های بازسازی نمای خانه های قدیمی، بازسازی خانه های قدیمی قبل و بعد و همچنین فیلم بازسازی خانه های قدیمی به وفور در اینترنت موجود است که می توانید برای مدل بازسازی خانه های قدیمی از آنها استفاده کنید.

 

خانه های قدیمی بازسازی شده امروزه طرفداران زیادی دارد و حتی برای احداث رستوران و کافی‌شاپ ها از این خانه ها استفاده می‌شود.

 

نتیجه گیری نکات مهم قبل و بعد از بازسازی خانه

 

با گذشت زمان و تاثیر عوامل طبیعی مثل باد و باران، ساختمان ها نیاز به تعمیرات و بازسازی دارند که در صورت عدم توجه به تعمیرات خانه، در آینده هزینه بازسازی ساختمان افزایش پیدا کرده و یا حتی خسارات جبران ناپذیری در پی خواهند داشت.

 

ولی اینکه چگونه خانه قدیمی را بازسازی کنیم تا عمر ساختمان را افزایش دهیم و هم در فضای زیبا و دل نشین زندگی کنیم، با رعایت نکات بحث شده راحت تر خواهد بود.

 

بازسازی ساختمان مسکونی و بازسازی آپارتمانهای قدیمی شامل طیف وسیعی از خدمات کاربردی است که یک نفر به تنهایی قادر به انجام آنها نیست، از طرفی دیگر پیدا کردن بنای ماهر، طراح دکوراسیون، برقکار ماهر، لوله کش متخصص کار ساده‌ای نیست ولی سپردن کل کار بازسازی به یک شرکت نوسازی خانه می‌تواند در کیفیت، زمان انجام کار و هزینه بازسازی منزل تاثیر مثبتی داشته باشد. همچنین گاهی اوقات که تغییر پلان لازم هست و بایستی منزل تخلیه کامل شود. اکثر شرکت های طرف قرارداد در چنین موقعیت هایی انبار سرپوشیده در اختیار صاحبان ملک نیز قرار می‌دهند.

 

https://metaldoorart.com/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/

X